Kaartontwerp > Geboorte- en trouwkaarten

Een speciale gebeurtenis vraagt om een speciale kaart. DineSign helpt graag om dit speciale moment te vertalen naar een unieke kaart.

Het geboortekaartje van je dochter of die leuke kaart die je gisteren in de supermarkt kocht: DineSign ontwerpt ze allemaal!

De geboorte van een kind is een belangrijke gebeurtenis. DineSign helpt graag om bij dit bijzondere moment een unieke kaart te ontwerpen.
Een foto van uw kleintje op de kaart? Ook dat is mogelijk: DineSign verzorgt ook fotografie.

Een bruiloft is een bijzonder moment waarop twee verschillende mensen samenkomen met ieder hun eigen smaak. DineSign helpt graag om bij deze unieke dag een originele kaart te ontwerpen door een overkoepelende stijl te vinden. Daarnaast kan DineSign helpen om de gehele dag dezelfde uitstraling te geven middels het ontwerpen van o.a.: menukaarten, banners, stempels en trouwmagazines!
Een foto van jullie samen op de kaart? Ook dat is mogelijk: DineSign verzorgt ook fotografie.

Bij DineSign kunt u het volgende verwachten:

  • Een verfrissend gesprek om elkaar te leren kennen en ideeën samen te voegen met aansluitend een offerte op maat.
  • Een eerste opzet aan de hand van het voorgaande gesprek waarna deze naar uw wensen aangepast kan worden.
  • Wanneer gewenst regelt DineSign het drukwerk. Regelt u het liever zelf? Dan krijgt u de drukwerkbestanden drukklaar aangeleverd.
  • Een duidelijke factuur.

Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met DineSign!

DINESIGN KAARTONTWERP:

– Geboortekaarten

– Trouwkaarten

– Wenskaarten

– Uitnodigingen

– Felicitatiekaarten

– Verhuiskaarten

– Condeolancekaarten

.

Bekijk alle kaarten in het porfolio. >>

Mark en Femke van der Loo

Voor onze bruiloft van afgelopen 19 juni waren wij op zoek naar een originele kaart die tegelijkertijd aansloot bij ons als persoon. Wij zagen de site van Dinesign en hadden gelijk het goede gevoel! We hebben direct een afspraak gemaakt met Nadine en ons gevoel bleek te kloppen. Ze las onze gedachten en begreep wat wij wilde en bedoelde. Na wat schetswerk en minimale aanpassingen hadden wij de kaart die wij voor ogen hadden! En wat een complimenten!! Dinesign en Nadine waren schot in de roos! Fijne samenwerking, goed contact en fantastisch eindproduct.

Lisette Nuijten – van Terheijden

DineSign heeft de geboortekaartjes voor onze zoon Sem ontworpen. Niets was te gek of te veel en na alles nauw te hebben overlegd ontstond het voor ons perfecte kaartje! Zó veel gave reacties op gehad uiteindelijk!
Kwaliteit, snelheid, creativiteit, originaliteit, bereikbaarheid… stuk voor stuk omschrijven deze woorden voor mij DineSign! Aanrader!